top of page

Hayat Daha Uzun Süre “Güzel” Olmalıdır!


Sağlıklı olmak yalnızca hastalıklardan uzak kalmak değil, aynı zamanda kişinin mental ve sosyal açıdan da tam bir “mutluluk” içinde bulunmasıdır. Doğduğumuzdan günden itibaren vücudumuzdaki bütün hücreler bir yaşlanma programına girer. Modern tıptaki gelişmeler insan ömrünün uzaması üzerinde de olumlu etki yapsa da yaşlanmaya ve zamanın hızlı geçmesine karşı koyamıyoruz. Biz estetik cerrahlar aldığımız eğitimle ve teknolojinin bize sunduğu imkanlarla bu yaşam süresine güzellik katarak hayat vermekteyiz.Neden güzel olmak gerekiyor?


Bir çok dönemde öne sürüldüğü gibi gurur, hak, hayranlık uyandırma ve başkalarından üstün olmak isteği güzel olmayı gerekli kılan temel dürtüler midir? Güzellik sadece ona bakan kişinin gözünde tanımlanabilecek bir kavramdır. Güzellik ancak ve ancak başka bir gözün varlığında var olabilir.


Çok basit anlamda “kısmetine razı olmayıp kısmetini düzeltmeye çabalayan tek varlık insandır”. Güzelliği korumak demek, yaşamı güzelleştirmek için yaşam kalitesini de yükseltmek demektir. Bir estetik cerrah olarak sağlıklı ve mutlu insanlar görmek istiyorum. Tüm bilgi ve tecrübelerimle; insanları hayatı boyunca üzen takıntılarından ya da sağlık problemlerinden kurtarmayı ve bu sayede özgüveni gelişmiş ve kendilerini güzel hisseden bireyler görmeyi hedefliyorum.


Hayat daha uzun süre “güzel” olmalıdır.


1 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page