top of page

İMPLANT DİŞ


İmplant yapan diş hekimleri, en çok dental implant fiyatları, en ucuz implant diş fiyatları , vidalı diş fiyatları , implant fiyat , implant ne kadar Antalya implant gibi sorularla karsılaşırlar.


implantlar implant seçimine göre değişen fiyatlara sahiptir. Yerli implantlar ithal implanlara göre daha pahalıdır. İthal implant gruplarında ise İsveç menşeili implantlar daha pahalıdır. Her implant firması üretiminde titanyumun kemikle uyumluluğunu keşfeden Branemarktır ve patentini almıştır. Her implant firması üretiminde patent sahibine belirli miktarda para öder. Sürekli yenilenen ve araştırmaların hala tüm hızıyla devam ettiği bir pazardır. Ar-ge çalışmalarına her yaklaşık her implant firması yüksek finansman ayırmaktadır ve doğal olarak tüm bunlar implant fiyatlarına yansımaktadır.


implant yaptırmak isteyenlerin sormaları gereken esas sorular; implant markaları ,implant yapımı , implant tedavisi , implant diş nedir , estetik implant nasıldır , implant üstü protez yapımı nasıl , implant porselen diş aşamaları olmalıdır.


implant markaları arasında Türkiye'de en çok kullanılan markalar:


Straumann

Biotech (CMI) implant

3i dental implantlar

Xive İmplant

Biohorizons

MIS-Alfagate implant

İmplant Direct

Zimmer İmplant

Camlog dental implan

Astra

implant hakkında en çok merak edilen ve sorulan sorular genelde aynıdır. Ancak önemli olan kişiye özel olarak değişecek doğru implantı seçmektir.


Bu seçim kişinin ekonomisi; kemik yapısı greft (kemik tozu) gerekliliği, diş eti özelliklerine, ekleminin ve çiğneme kaslarının durumuna göre değişmektedir.


Diş implant ile daha ayrıntılı ilgili bilgiler için;

0 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page