top of page

İple Yüz Askı


Yaşlanmayla ciltte ortaya çıkan istenmeyen değişimlere karşılık, sarkma ve kırışıklıkları gideren iple yüz askı öne çıkan bir estetik uygulama yöntemi. Genç ve dinç bir görünüm için istenmeyen unsurlardan kurtulmak aslında bu sayede çok kolay. İple yüz askı alanında uzman hekimlerin görüşünü alabileceğiniz bir randevu içinse hemen Plastik ve Estetik Cerrahı Op. Dr. Bahadır Çelik ile muayenehanesinden iletişime geçebilirsiniz. Ameliyatsız ve genel anestezi olmaksızın pratik ve modern bir uygulama ile gençleşmek, yüzünüzü yepyeni bir görünüme kavuşturuyor. Ön Hazırlık Örümcek ağı da denilen estetik yöntemin ilk aşaması, hekiminiz tarafından ihtiyacınız olan bölgelerin belirlenmesidir. Cildiniz uzmanlarca incelenir ve müdahale gerektiren bölge veya bölgeler uygulama için kararlaştırılır. Doktorunuz uygulama alanlarını işaretleyerek sizi bilgilendirir. Prosedürün yaklaşık 30 dakikada sonuçlanması en cazip yanı olarak görülüyor. Aksama olmadan, 30 dakika sonra günlük yaşantınıza devam edebilirsiniz. Profesyonel estetik uygulamalarıyla güven kazanan Dr. Bahadır Çelik iple yüz askı için sizin de tercihiniz olabilir.


İple Yüz Askı Nasıl Uygulanır?

Lokal anestezi kremi uygulaması ardından iple yüz askılama süreci başlatılır. Yüz askılama işlemi için kullanılacak ipler kanül içerisine yerleştirilmiştir. Uygulama gerçekleştirilirken tatbik edilecekleri bölgeye 30 ila 40 dakika içinde koyulurlar. Hastanın hiçbir yan etki ile karşılaşması beklenmez. Yalnızca yöntem sonrasındaki haftada cilt kızarıklık veya morlukları görülebilir; hepsi kısa sıra içerisinde kaybolacaktır. Yüz bölgesinin ideal görünme kavuşmasıyla da süreç tamamlanmış olur.


İple Yüz Askı Uygulamasında Avantajlar Neler?

Bu yöntemle yapılan müdahalelerde uygulamanın hasta açısından kolaylığı ve geri alınabilme olanağı hastalar için oldukça cezbedici. Hem genç bir cilt için yaşlanma etkisiyle oluşan sarkma ve kırışıklıklar gideriliyor hem de ameliyata ihtiyaç duyulmadığından hasta bazında günlük yaşam aksamıyor. Beğenmediğiniz görünümlerden kolaylıkla kurtulurken işinizden bile geri kalmıyorsunuz. İple yüz askılama yöntemi sonuçların kalıcılığı için botoks uygulaması gibi yinelenebilir. Yüzde deri altında kalıcı ipler kullanılarak elde edilen ideal görünüm uzun süre korunmaya çalışılır. Ancak diğer önemli bir artı olarak da uygulamada kullanılan ipler istendiğinde geri çıkarılabilir. Hastanın istediğinde cilde yerleştirilen ipler çıkarılabilir. Estetik branşta iple yüz askılama fiyatı prosedürü uygulayan sağlık merkezinin veya hastanenin olanaklarına, hekiminize ve uygulama çeşidine göre değişebiliyor.

1 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentários


bottom of page