top of page

TÜP BEBEK


Hormonsal dengesizlikler, üreme organlarındaki yapısal sorunlar, düşük sperm kalitesi ve açıklanamayan kısırlıklarda geniş bir araştırma ve tedavi süreci sunuyoruz. Tüp bebek ve destekleyici tedavi teknikleri; ovülasyon indüksiyonu, intrasitoplazmik sperm enjeksiyonu, embriyoların dondurularak muhafaza edilmesi, testis biyopsileri, implantasyon öncesi genetik tanı ve doğurganlık danışmanlığını kapsıyor.

TÜP BEBEK LABORATUVAR SERVİSLERİ

Çözüm ortağı merkezlerimizdeki laboratuvarlar yumurta dölleme, embriyo kuluçka dönemi, doku ve hücrelerin dondurularak muhafaza edilmesi ve PGD uygulamaları için mükemmel ortam sağlar. Aynı zamanda, gelişmemiş embriyo kök hücreleri üzerinde klinik ve bilimsel araştırmalar yaparak, tıbbi çözümlerin üretilmesine de öncülük ediyoruz.

ERKEKTE KISIRLIK

Çiftlerdeki kısırlık sorunlarının %40 İla %50’si erkek kaynaklıdır. Jineart Clinic’te testler ve tespitler yaparak, kısırlığın erkek kaynaklı olup olmadığını belirliyor ve sorunu çözmek için ona göre bir tedavi planı uyguluyoruz.

DOĞURGANLIĞI KORUMA

Doğurganlık evresinde olan bir kadın, kanser yüzünden kemoterapi ya da radyoterapi gibi doğurganlığı etkileyecek tedaviler görüyorsa, ileriki yıllarda biyolojik çocuğuna sahip olmasının tek şansı doğurganlığını muhafaza etmesidir. Jineart Clinic, bu durumla karşı karşıya olan kadınlar için 3 yöntem sunmaktadır: yumurtaları dondurmak, dokuları veya hücreleri dondurmak ve yumurta içeren yumurtalıkları dondurmak.


1 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page